Firande och fantastiska människor.

I går var första ässjan klar. Detta firade vi med fantastiska människor. Till min stora förvåning så blev det flera överraskningar så som att flera kände till / kände min pappa, min farmor och farfar. Min pappa dog när jag bara var 6 år gammal och minnena av honom har jag bevarat som på en sidenkudde. Jag har mycket minnen kvar så jag älskar min hjärna så mycket just för det.

Det var så fint igår. Vi grillade i ässjan och skålade med bubbel. En veckas arbete är klart och vi har fåt gjort så otroligt mycket. Men klara, det är vi inte än.

Skriver, andas, lyssnar och firande.

Jag skriver också. Dessa dagar har jag skrivit flera tusen tecken på något som kom till mig förra veckan. Som ni vet så har jag hållit på med en bok jag trodde var den jag skulle skriva. Så var det inte alls. Det där är något annat. Förra veckan så kom det till mig när jag körde bil. Som vanligt satt jag i mina egna tankar om hur man ska kunna ta fram en metod som gör det lätt för människor att välja hälsa. Att inte tänka så mycket kring den och att ”bara göra” de där aktiviteter eller valen som krävs.

Så kom det förklarat i mig. Mina öron blev fokuserade och jag fick för första gången på riktigt höra en berättelse, ur mitt eget huvud. Jag får uppleva mycket magiska saker just nu. Det känns som att det mullrar i mig av något slags roligt och spännande. 

Är ni nyfikna på utbildningen jag både ska gå och jobba med? Kanske väcks något i just dig som vill testa och skapa?  Kolla in Volund Metal Art School med en gång i så fall.

Det finns få saker som är så roligt och givande som att skapa nya saker av järn och andra metaller. Jag tycker att varenda människa ska testa detta någon gång i livet.

Facebook: Smedja Volund @SmedjaVolund

Instagram: @volundartschool

In och häng med oss där.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras