Till dig som går igenom ett helvete nu.

Till dig som går igenom ett helvete just nu. Jag vet att bloggar och coacher som jag ibland kan fokusera lite löjligt mycket på positivt tänkande, attityd som en drogad sengångare och att det är väldigt irriterande många gånger.

Så jag vill prata om när livet är på botten i just detta inlägg.  För det händer. Människor sviker, det händer död, sjukdomar,  relationer spricker och ekonomi havererar. Det känns som om att det aldrig kommer att bli bra igen. För just då, i det ögonblicket så känns det verkligen så.

Våga gråta. Våga känn.

Hitta ett lugnt ställe som ger dig kraft.

Våga säga nej.

Våga säga ja.

Våga ändra på sådant som inte ger dig något bra.

Våga sätt dig själv i första rummet nu.

Detta kommer att bli bättre och du kommer inte att behöva ha det så här resten av ditt liv.

Till dig som går igenom något slags helvete.
Något nytt med det gamla som DU valt att spara.
Det är perioder i livet som verkligen känns som galenskap. Som om att något osynligt håller ett stryptag kring ens hals, dag för dag gäller. Det går inte att se längre fram. Man testar olika alternativ för att bli bättre. Sak efter sak blir en besvikelse och helt plötsligt känns dina försök att må bättre som tunga jobb, extra jobb. Det kan kännas som att ingenting fungerar och att du helt enkelt är ett hopplöst fall. Du kanske tror dig undan, människor runt dig blir oförstående. Vissa människor visar sig vara mer änglar än du trodde var möjligt… så händer det. Plötsligt vänder det, plötsligt känner du att energin inte åker ner mer utan planar ut… vänder upp. All tid, allt jobb, allt du gjort ger ett syfte. Plötsligt är det lite tydligare och dagarna börjar fyllas med hopp. Kärlek. Det vänder.
Alla erfarenheter ger kunskap som du väljer om du vill ta med dig.
Ge aldrig upp. Hur illa det än är så ge inte upp, solen kommer att skina igen och alla ansträngningar som känns obetydliga just nu , kommer att vara hjältedåd. Jag hejar på dig.❤

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras