MIN egen sommarträning och satsning.

Min minsta son kommer upp för trappen nu i kväll.  Han öppnar kylen och tar ut ett pålägg till kvällsmackan. Jag står bredvid och torkar av bänken. Plötsligt vänder han sig till mig och säger:

– Mamma, känner du? Det känns lyckligt igen.

Jag funderar över hans ord och kan inte annat än att hålla med. Samtidigt blir jag varm i hjärtat av hans iakttagelser.  De senaste 2 veckorna har gett mig så mycket uppvaknande och tankar. Känslor högt och lågt med ett stundande lugn av att , ja faktiskt vakna. För jag vet hur jag vill ha det. Och jag vet också vad jag behöver göra. Gör … ler när de sista plågoandar gör sina slemmiga försök att dra ner mig, hämtar hem mig när jag kört på för hårt och mentaltränar skiten ur mig när ärr från den senaste katastrofen försöker forma mitt tänkande. Det fungerar.

Med tanke på inlägget innan här så vill jag dela med mig av vad jag gör nu.

För det satte verkligen sina spår i mig. Att förlora någon som man älskar så högt, att gång på gång komma ihåg att hon dog. Än idag!? När fattar man? Att se någon bli sjuk och dö av cancer. Att stå bredvid och inte kunna stoppa katastrofen som sker framför ögonen. Samtidigt bråkar båda skolorna som barnen går i, samtidigt behöva jobba häcken av sig för att en annan katastrof biter i röven än, aldrig lugn. Shit i min gata vad slut jag blev efter dessa händelser.

Med handen på hjärtat, att jag ens står upp gör mig stolt.

Det har inte gått obemärkt förbi så klart och min kropp tog stryk. Så, nu tänker jag oblygt reparera både kropp och knopp. Slänga mig in i världen av plåster för själen. Här är hur jag gör.

1: Aldrig säga hejdå eller somna osams med människor jag älskar. Vara rädd om de där stjärnorna jag har runt mig.

2: Våga göra det jag velat i så många år.

3: Träna min träningsplan varje dag.

4: Meditera , dansa och yoga löjligt mycket. Förlora mig själv i dessa själa-balsam. Hey, jag kanske till och med köper en nörd-t-shirt för ändamålet.

5: Skratta även när jag inte känner för det.

6: Promenader i skogen ( inte svårt, bor i landet ingenstans)…

7: Tro. Våga tro.

8: Släppa det / den snart färdiga metoden ” De magiska 3 ”, ( ska hitta rätt samarbetspartners bara ).

9: Vara mig… det har jag inte vågat vara på länge.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras