En chans att andas, en chans att växa.

En chans att andas, en chans att växa. Det får jag nu. Denna sommar kan vara en av mina livs största möjligheter att utvecklas och det tänker jag ta vara på. Hur jobbigt, svårt, underbart eller fantastiskt det än blir. 

Ni som vill ska få hänga med på ett sätt. Min Youtube kanal startar snart och anledningen till att jag gör det nu är för att jag är i ett mellanting.  Är fri just nu då jag är mellan företag, förändringar och har möjlighet att utforska mitt eget liv.

Det ska bli coolt. Jag känner mig både förväntansfull och lite rädd. På ett bra sätt.

Vloggar,  träning, gäster och mig.

Det är dags att pröva, annars kommer jag att ändra mig resten av mitt liv. Så jag ska testa på livet som youtuber i sommar. Fungerar det så kommer jag att fortsätta.

Kontrasternas okrönta drottning. Har en stor familj, tränar, föreläsare,  håller stora dansklasser. Målar tavlor,  smider, lagar mat. Älskar att uppleva kärlek och att skratta.

Samtidigt gör jag en come back från 1.5 år av helveten. Cancer, död, bråk, ensamhet och faktiskt har jag varit livrädd att inte rodda livet. Inte en chans att jag varit sjukskriven så min vackra lilla kropp ska få sån omtanke att den kommer att gnistra av lycka.

Det kommer att bli mycket videos och min plan är att faktiskt bjussa på livet. Varför?

Jo, för livet är inte rättvist.  Inte alls, vi kan inte räkna med att allt ska gå som planerat MEN mitt jobb är att påminna om att det går att göra riktigt trevligt om man vågar ta kontroll. Styra själv. Varför inte dela min resa?

Som sagt, så måste jag testa för jag kommer att ångra mig resten av livet annars .

Följ, prenumerera och hjälp mig att skapa.

Så välkommen till Millamind på Youtube.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras