Nya strategier och coola uppdrag

Nya strategier och coola uppdrag. Det är sommar och jag njuter av fulla drag! Även om jag har många bokade nattpass så gör det inte ett dugg, jag älskar mitt jobb och jag älskar sommar. Tänk att det kom denna fundamentala trygghet ändå? Och den kom inifrån. Har två otroligt roliga klienter som verkligen utmanat mig till MAX. Tidspress och en riktig tankeverkstad är i huvudet. Jag har ett STORT projekt att kicka igång i augusti / september. Jag målar och skrattar. 

Livet är alltså igång efter 1.5 år igen. Shit, jag trodde att tag att jag inte skulle klara det.

Denna grymma tjej är en av mina senaste fantastiska klienter! Hon har gett mig en riktigt härlig utmaning när det gäller PT-verksamhet. Hon gifter sig nämligen i juli och har väldigt specifika mål. Detta är det bästa jag vet! Lite pressade utmaningar med tydliga mål. Vilja, kraft och det ger mig en möjlighet att verkligen arbeta med allt jag forskat på, lärt mig och mina tekniker inom hälsa.

För resultat SKA alltid vara med i ekvationen. Jag jobbar aldrig med att det lovas massor och inget händer. Faktum är att de allra flesta av mina klienter alltid fått de resultat de vill ha. Bra statistik känner jag. Deras resultat är mina mål.

Foto: @kristinwiktorsson
Helhet är alltid en bra strategi när det kommer till en hållbar livsstilsförändring.

Därför är jag så otroligt intresserad av den mentala strategin. Där i ligger ligger alltid nyckeln. Jag har sett cancerdrabbade båda övervinna sjukdomen genom att överleva eller att ha hakan högt ända in i döden, jag har sett otaliga viktminskningar, muskelbyggen och periodiseringar med ett tydligt mål. Alla lyckas. Vad jag ägnat mig åt de sista 10 år nu är dags att visa sig på ett eller annat sätt. När det fungerar så fungerar det, punkt slut.

Fantastisk klient: @frendberg.agency

Vet man hur, är det inte svårt. Enkelhet ger hållbarhet.

Som jag sagt så många gånger förut. Du har blivit välsignad med ett liv, ett visst antal år. Min drivkraft är att göra de där åren så bra som möjligt, för så många som möjligt. Nya strategier och coola uppdrag

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras