Jag vet inte hur detta går men fortsätter

Jag vet inte hur detta kommer att gå men jag fortsätter tills det är stopp. #sommarutmaning2020 på Instagram är inget företagsrelaterat. Det är från mig till de som vill, jag ger av det jag vet och hoppas att det gör någon nytta för någon. Visst är jag solklar över att allt går att lösa, är bara så trött på att kämpa med vissa saker. Det får mig att i stället fundera på vad jag gör för fel.

Positiva vägar letas och jag funderar och försöker att hitta vägar just nu.

I stället funderar jag nu på hur jag kan göra annorlunda? Vad jag kan ändra på och göra på annat sätt? För visst är kaos eller misslyckanden vägen till nya saker också om man vill.

Mitt stora mål är trygghet och glädje, det är prio ett just nu. Att vända sig inåt är enda sättet att få reda på vad som ger den effekt som jag behöver.

”When shit hit´s the fan” säger de, jag fattar verkligen det ordspråket nu. Jag ber och mantrar efter energi, efter tydliga vägar att gå.

Livet är så här, vissa delar bjuder på ljuvliga höjder och andra på mörka dalgångar. Just nu vill jag fokusera på det som är fint och samtidigt ta i med hårdhandskarna och försöka rätta till allt som kommit efter. Tänk efter denna resan, tänk vad stark jag kommer att känna mig?

Jag vill egentligen bara skriva av mig. Älskar att skriva, älskar min blogg och älskar själv att läsa bloggar som ibland bjuder på både upp och nedgångar. Vet inte vad som är rätt eller fel men så här tänker jag just nu i alla fall.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras