I min lilla lilla värld av …

I min lilla, lilla värld av … wow, detta inlägg kommer inte att spegla något annat av det jag skriver om just nu. Det är så orättvist. Jag är faktiskt så ledsen och uppgiven, känner mig misslyckad och faktiskt, faktiskt så uppgiven att jag känner mig hopplöst ledsen.

Mitt företag innebär att jag samlar mellan 100 – 140 personer, VARJE tillfälle, två gånger i veckan. Det får jag inte köra. Människor säger att de uppskattar mitt arbete, var är de nu?

Jag har under hela min verksamma tid inom hälsobranschen med flit tagit den längre vägen till människor. Visst är jag inte dum i huvudet, jag vet väl att jag hade haft hundratusentals följare om jag lagt upp bilder på mig själv där jag står i hot pants och träningsbh, lyfter en vikt och svankar sexigt. Jag vet väl att jag hade varit mer bokad om jag hade haft ett varumärke i ryggen och haft en favoritdiet som lovar flera kilo ner i veckan. Men, jag har med flit valt att inte jobba så för jag avskyr det. Hets och extremitet är något jag valt att jobba emot.

Men ur ekonomisk punkt så har jag slitit i så många år. Så fort jag fått in lite extra så har det kommit något annat och tagit det ur famnen på mig. Så nu , efter coronan när jag fått ta det otroligt jobbiga beslutet att avsluta mitt företag . Det höll inte. Jag gjorde fel, jag trodde på att kunna förändra världen, jag var naiv. Människor vill inte ha sådant, de vill ha det som vi ser går bra i media. Sen att unga och äldre får extremt jobbiga effekter är inte relevant. Nakenhet, viktnedgång och sexighet = säljer.

Känner mig så otrolig dum att jag slösat mitt och min familjs liv på en tro om att det skulle gå bra. Snart, snart… det blir bra effekter, det måste fungera…

SÅ korkat.

Idag är jag så ledsen och jag avskyr att människor sitter med miljoner, miljarder på kontot, utan att göra en enda grej för att skapa bättre i världen.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras