En helg att samla upp, samla ihop…

Veckan som varit har varit ett helsnurr i saker. Helt okej så här i slutet av höstens termin. Som egen företagare så måste man samla upp, samla ihop, efter arbete. Ladda om helt enkelt. Som det ser ut nu så kommer december vara lugnare och inte fören runt 7 januari drar det igång igen ordentligt. Med spännande känslor inför vårterminen så hittar jag mig själv backande bort från måsten och mer extra saker. Jag vill samla ihop, låta mig själv komma ikapp och ladda upp helt enkelt.

Yogan har knackat på här igen. Åh vad jag  har längtat! Gissa om jag känner mig mer än knäpp efter detta helvetesår då jag inser att mattan, Yogan, den har varit där hela tiden. Det är ju jag som inte gjort det – GJORT det. Det är ju görandet som skapar …

I förrgår gjorde jag något som jag länge velat göra, en påminnelse om hur jag fungerar.

Prenumerera gärna på min nya podd! – Get your shit together

”Do or Die”

Från instagram: @camomilla.j

Min högerarm är nästan helt tatuerad. Förhoppningsvis kommer den vara klar i slutet av mars då en fantastisk tatuerare kommer hem till Sverige i vinter. I förrgår gick jag till en annan konstnär och började på handen. Storys bakom varje sak, påminnelser och hopp om framtiden.

Tillåt dötid för att orka.

Nu ska jag ta helg. Förhoppningsvis får jag lite hjälp i helgen att hämta saker från det andra huset och då ska jag verkligen hämta julsakerna och börja pynta här hemma. Julens kärleksfulla lugn ska fylla detta hus. Vi reparerar oss.  Lagar oss. Vi tar hand om det viktigaste i världen – varandra.

Det finns två avsnitt av min nya podd nu – Get your shit together. Den finns på Acast så snälla prenumerera och följ. Dela gärna också.

För att orka allt du vill, se till att ge dig själv återhämtning också.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras