Min nya Podd – Get your shit together. Avsnitt 1

Detta har jag längtat på, länge. På Acast finns nu min nya podd som jag ska leka loss i och den heter – Get your shit together.

Jag vet inte om den finns överallt än men snart. Första avsnittet är i alla fall släppt så jag publicerar det här nu. Låt mig vara din påminnande papegoja om att DU har val att känna som DU vill.

I ett par veckor kommer jag att publicera lite ofta, men i framtiden kommer det att släppas ett nytt avsnitt en gång i veckan. Vill du lyfta något ämne inom mental och fysisk hälsa, maila mig direkt: [email protected]

LYSSNA nu, klicka på bilden.    Dela och sprid så mycket du bara orkar!

Get your shit together – En podd som kommer handla om hälsa och hur man kan förändra livet till det bättre. Med humor, intervjuer och djupa samtal kommer det bjudas på många tankebanor. Det är dags att lyfta på locket och prata om ämnen, det är dags att tänka i nya banor och leka loss i djungeln av verktyg som ska skapa ett friskare, lyckligare och härligare liv.

Målvisualisering, beteendeförändringar, samtal om generande problem och massor av humor och allvar. Följ med från början! Prenumerera , dela och betygsätt.

Det vi kallar livet är en historia som är tidsbestämd. Alla har sin egen och du vill författa din.

Jag är Mental coach, PT och har fått höra orden ” Men så kan man inte göra!” fler gånger än folk har slagit i lilltån.

Jag vill sprida magin i mental styrketräning och att med både humor och allvar kommer man längst.

Ett verktyg som är tillgängligt för alla. Även du tror att du inte kan.

Dagens andra inlägg på Sporthälsa hittar ni här.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras