Onsdag och mitt i veckan! Onsdagslyxen, nya trenden!

”Onsdagslyxen” startar jag dagens blogginlägg med. vad menar jag med det tänker du då? Jo, det ska jag berätta. Jag vill införa ett nytt ”fredagsmys” i Sverige. Tänk vilken trend, onsdagar – dagen då lyxar till det i sann hälsoanda. Överdriven boost fast i vardagliga saker. Här kommer lite tips jag tänker kunde passa dessa onsdagar: 

  • Brakfrukost där du lägger tid på att göra goda smoothies. Riktiga energi mål, goda fruktbrickor. Starta dagen lite bättre än du brukar alltså.
  • Ansiktsmask, hårmask, måla naglarna osv.
  • Meditation, ett långt bad.
  • Boka en massage. Ta en kompismiddag.

Något extra i vardagen som verkligen ger det där lilla extra vitaminpåslaget för själen.

Vad skulle du vilja göra till din onsdagslyx?

 

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras