En ”off-dag” är inte nödvändigtvis en dålig dag. Eller?

Åkte och tränade med en vän hemma hos henne i förmiddags. Ja, och det gick med enkelhet tre timmar. Träning och sen kaffe efter det. Det är onsdag, jag har hemmajobb och hemmatid på mitt schema och idag känner jag att jag verkligen går på halvfart. Så så låter jag det vara. Njuter av det. Faktum är att jag måndagar, onsdagar och fredagar har mycket hemmajobb denna höst. Nu är det slut med att jobba för mycket och dags för smart och väldigt stort arbete i stället. High five till mig själv.

Har på mig min mans underbara tröja. Det är svinkallt här i huset. Vi väntar på att panna ska bytas och det tar tyvärr tid. Nu är det september så det är ju inte så att man fryser ihjäl men jag kan ju erkänna att det är dubbla täcken som gäller. Längtar till ett varmt hus och höstiga kvällar.

I alla fall. Nu i eftermiddag ska jag skriva några artiklar, spela in ett poddavsnitt och aktivt skiter jag i att städa för jag orkar helt enkelt inte. Finns ingen motivation till det så jag låter bli idag.

Onsdagslyxen är här för att stanna så jag ska skriva lite, dricka mitt kaffe och sen skämma bort min hud och hår senare.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras