God morgon världen! Hur startar du din dag?

Min målvisualisering just nu är att starta varje dag med att gå upp kl: 5.00 . Ta en stor kopp grönt te, sätta mig i mitt favoritrum ( som vi alla vet nu var det är ) och meditera. Inga tidsramar, inga måsten, bara jag själv och min tid. Att starta dagen så här är mitt mål och inte alls omöjligt att genomföra. Mina ”görande” är ju att ställa klockan och gå upp. Två saker jag behöver börja med.

I förrgår hände en så häftig sak. Vi fick besök av en människa som vågat följa sin dröm och lever den idag. Han är en av de där som påminner om att allt är möjligt, om man vågar. Saken är att han påminde mig om vad jag vill och vad jag verkligen har som framtidsdröm. Inte så långt i framtiden om jag får välja. Nu har jag ett nystartat företag med mer frihet så det är dags för nästa steg. Min man och jag kan kombinera våra drömmar så egentligen är det inget att vänta på. Denna veckan ska handla om att så fröer och ta första stegen mot det jag vill med allting. Det känns … känns… som champagne i mina ådror!

Hur startar du din dag? Är det som du vill eller skulle du vilja pyssla ihop en egendesignad start på din magiska och viktiga morgon? Vill du ha hjälp? Kommentera nedanför. Jag är nyfiken.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras