Min egen plan och onsdag.

Kl: 5.00 ringer klockan. Jag sträcker på min efter sju sköna timmars sömn och trycker av larmet. Sätter mig upp i sängen och tar 15 djupa andetag i lugn och ro. Säger viskande mitt eget mantra i utandningen, låter det sätta sig djupt inne i kroppen.

Tar på mig träningskläderna, går ner, startar kaffebryggaren och går ut och springer min morgonrunda. Den tar ungefär tjugo minuter och startar dagen perfekt. När jag kommer hem är kaffet klart och jag tar fram frukosten. Väcker övriga varelser i huset och häller upp en stor kopp rykande svart kaffe…

Min egen träning sker lite jonglerande över veckorna då jag har många olika uppdrag. Mina dagar ser inte likadana ut MEN, morgonen ska jag få till med en stadig rutin. Nu har jag en fördel när det kommer till just träning för jag jobbar mycket med det. Kan fläta in det under dagarna. Dock är min plan väldigt utarbetad i vad jag vill åstadkomma. Själva styrkan och smidigheten ska vara extra omtyckt denna höst för jag vill känna mig fri och obegränsad i kroppen. Året innan har inneburit väldigt lite besök på gymmet så begränsningarna i kroppen stör mig lite. Ska ge den så mycket kärlek att den går med på allt jag vill igen.

Vad vill du känna? Har du några härliga tankar om en stund på dagen du vill skapa till det bättre?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras