Heeelt galet och snart där.

Det händer så mycket roligt just nu. På riktigt, jag känner mig som om jag liksom rest mig upp, borstat bort grus som borrat sig in i skrubbsåren på knäna och sträckt ut ryggen. Denna magiska känsla som sprider sig i min kropp är fantastisk! Jag VÄGRAR att oroa mig eller vara arg mer nu. 

Jag kan inte säga allt ( än ), väntar på några avtal i mailen, några avslut som min underbara och smarta kompis hjälper mig med, några okejanden från lite annat. Men snart, snart ska jag säga vad som är på gång. I en fet jävla suck ska jag skjuta ut det gamla och andas in det nya.

Vill höja ett plagg förresten. Byxdress, ( eller shortsdress?). Det finns eleganta och till vardags. Ett plagg, dra på sig och fånga sen dagen. Ska göra ett inlägg med alla jag har. PLUS en kappa jag köpte förra veckan som jag älskar.

Men först, nu ska jag städa innan jag åker och jobbar lite ikväll. Måste göra något annat än att kolla mailen efter avtalen. Är SÅ taggad att sätta igång nu! AAAHHHGGTTTT, vill skrika!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras