En spark i häcken

Mål, dröm eller plan? Den där hissnande känslan när man dagdrömmer om hur det är när man klarat av att åstadkomma den där idén man fick en tid tillbaka. Känslan är magisk. Här kommer den där tröskeln som många snubblar på. Den där tröskeln som jag älskar att jobba med. Planen!

VAD vill du åstadkomma? 

NÄR vill du ha gjort det? 

HUR ska du göra? 

Ju med detaljrikt ju bättre och enklare är det. När planen är klar så går man på nästa sak. VILKA verktyg behöver du för att lyckas? Tid? Saker? Motivation? Attitydförändring?

Ju mer vi rotar i projektet desto tydligare blir det.

Varje gång som jag själv inte känner att det går som jag vill så sätter jag mig och kollar över situationen. Vad missade jag? Var blev planen fel? Om det inte fungerade som du ville så har du lärt dig hur du inte ska göra. Bra va? Det misstaget slipper du nu. Miss – lyckas. Man missade att lyckas ( denna gång ) = Du vann kunskap.

Oavsett om det är PT-klienter eller Coach- klienter så använder jag nästan ett helt tillfälle till att skapa en plan för hur målet ska nås. Det måste anpassas efter individen och det gör man bäst genom att lära känna sitt beteendemönster. Sen skapa en plan som både är tydlig och skapar bra energi, energi att hålla motivationen och energi att känna sig lycklig.

För saken är att det är DU som ska vara nöjd och känna dig stark, ingen annan.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras