Annan träning & jobb bakom skärmen

Jag sitter här i ett par dagar och vräker av med möten och nya tjänster. I maj kommer nästa satsning och jag råkade söka två jobb jag gärna skulle vilja ha. Som egen företagare kan man ju bestämma lite själv hur man jobbar så skulle jag nu få chansen på de jobb jag sökt så anpassas mitt schema efter det. Två riktiga drömjobb har jag sökt som passar perfekt till det jag jobbar med.

Nåja, jag håller tummarna och tar det som det kommer. Är det meningen så är det meningen. Låter universum visa vägen och vältrar runt här i lite kontorsjobb så länge.

Det är en konst att kunna slappna av i alla lägen och jag har blivit riktigt duktig på det. Djupandning och kreativitet går hand i hand. I kväll ska jag ta mina ömma ben och få in lite löpning i dessa vårlängtande kroppsdelar. Löpning är inte största intresset men jag använder det för att bli stark, få bättre kondition och en skön tur i naturen. ALL träning är inte favorit men om man tänker på vad dessa extra aktiviteter för för ditt intresse så kommer du se både löpning och styrketräning som värdefulla hjälpmedel. De som älskar att husera bland hantlarna använder sig av andra träningsformer för att bli bättre där.

Har hört om bodubuilders som använder dansträning till fördel för sin posering som exempel. Se, träning går hand i hand så våga testa mycket olika träningsformer.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras