Ny klänning och helgen!

Ramlade på två underbara klänningar när vi åkte till Varberg över dagen i lördags. Ena visar jag här idag men andra får komma lite senare. Den är lite lång ( jag är lite kort ) så den ska sys upp lite. Men det är en fantastisk långklänning. Nog den finaste jag haft någon gång. Denna är en kort, underbar, somrig klänning. Den är ljus och härlig. Jag föll för den just för att den är enkel men ändå otroligt lätt att göra lite finare med snygga skor till eller en härlig kofta. Dock ser jag mig själv med gympadojor och en snygg stickad tröja till, en sommarkväll. Älskar klänningar.

Helgen då… oj oj oj… Vi har haft det så himla mysigt och roligt. Jag har länge längtat efter att bara åka iväg en helg. Lämna området hemma för att koppla bort lite. Tror faktiskt att jag tjatat om just en sådan här helg i över ett halvår men inte riktigt haft ork eller smarthet att fixa till det. Nu hade jag det och bara bokade, det bästa jag gjort på länge.

Ett hotell i Halmstad. Fredag till söndag, bara jag och mannen i mitt liv. Nu kopplade jag inte bort helt såklart men jag tog med jobb som kräver kreativitet och lugnt för att göra klart eller starta igång. De där jobben gick som på räls så jag fick både återhämtning, kärlek och jobb-boost denna helgen. Det kommer i Vloggen lite mer om vad vi gjorde.

Vi har på riktigt skrattat så mycket att vi har träningsvärk i hela överkropparna, både jag och mr. J. Vardag och måsten är en självklarhet i livet, ingenting man kanske kan rymma helt ifrån. Vad som dock är vanligt är att glömma av att njuta av det där man faktiskt har. Det där man är rik på. Är så fruktansvärt nöjd över helgen att jag fortfarande går som på moln. KÄRLEK och TACKSAMHET. Booom!

Vi kom överens om att faktiskt unna oss just en sådan här weekend en gång varannan månad ( minst ). Att få leva med en bästa vän, hur blir det bättre än så!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras