Använd dina relationer.

Här får ni veckans bästa tips! Har du en partner eller vän som liksom alltid får dig på gott humör? Eller som du känner att du kan vara dig själv med ( även om du är sur som en gammal disktrasa )? Här kan det nämligen slå gnistor i motivation när det gäller träning och motion. 

Tillsammans ÄR alltid roligare. 

Känner du att det kan vara trixigt att få den där sköna rutinen i rörelse så är det ett megamagiskt verktyg att faktiskt köra en överenskommelse med någon du håller kär. Sätt er ner och gör en realistisk plan över hur ofta ni kan träffas i gymmet eller motionsspåret. Vad är era olika mål? Hur kan ni stötta varandra? Vänner eller partners kan verkligen vara den där glöden i hälsosatsningar som behövs för att hålla ut eller hitta en form av rörelse som du tycker är kul. Eller kanske hänga med på din träningspartners önskan om träning och hitta nya träningsformer som du kanske inte tänkt på innan.

Hjälp varandra och använd er relation till så mycket mer än ni kanske gör idag. Vi har så mycket omtänksamhet som kan användas. I denna överenskommelse kommer ni båda att vinna massor med nya fördelar. Kanske ni till och med smittar andra och blir ett helt gäng?! Orkar inte den ena så kommer den andra att tjata med dig.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras