Romantik i Halmstad

Jag drog med mig min man och är i Halmstad på Romantisk weekend. Saknar honom så otroligt mycket ibland för det senaste har det varit mycket jobb, mycket att ordna och sena kvällar och tidiga mornar. Han är en av mina bästa vänner och jag älskar verkligen att spendera tid med honom så jag bokade ett hotellrum här nere fram till söndag. I går kväll kom vi och har nyss gått loss på frukostbuffén här. Ljuvligt gott och nu är jag proppmätt.

Idag ska vi åka iväg till Varberg, jag ska filma lite, jobba lite och hänga med mannen i mitt liv. I kväll ska vi testa restaurangen här bredvid. Mat, ett gemensamt intresse som vi gärna njuter av. Just nu känns det som om jag kommer att vara mätt i en vecka men efter allt vi ska göra idag så vet jag att vi kommer att ha jobbat upp aptiten igen, minst sagt. Just nu är jag lite förtrollad av helgen ensam med honom. Detta ska vara en regelbunden aktivitet från och med nu. Låt inte livets ”måsten” ta tid från livets lyx.

På Instagram uppdateras Storyn regelbundet. @m.i.l.l.a.mind

Och i nästa veckas VLOGG kommer det finnas videos från denna resa. Nu ska jag leka med Jocke, det planeras hav, fästningar och kanske en speciell staty ( om vi hittar den ).

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras