Städat skapar ordning i huvudet, eller?

Är det bara jag som havererar när det är för stökigt runt mig? Med en ganska stor familj och många viljor / hobbys / aktivitet så är vårt hem ett bombnedslag ibland. I mitt rusande så ser jag inte det fören det är för sent… alldeles för sent. KATASTROF försent.

Så jag gjorde det enda rätta idag och ropade hem familjen för att röja. Är det någon gång man hittar mig gungande i ett hörn så är det när oredan ätit upp alla rum och trädgård.

Apropå rent och oreda!  Jag har fått en idé om fototavlor som jag så gärna vill göra. Jag lekte med en bild idag och blev ganska nöjd. Så nöjd att jag nog tänker använda den till Youtube-kanalen. Eller reklam för den… får se… Åh vad jag vill fota igen!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras