Ordning i KAOS & Bohus-sommar

Som ni säkert märkte i förra inlägget så är temat denna vecka att ordna upp i mitt hem. Det gör inte ont när det är vårvärme och fåglarna kör bakgrundsmusik. Det är så mycket dåliga nyheter hela tiden så jag skapar bra grejer runt mig i stället, fixar. 

Nu i eftermiddag så var det utomhus som gällde och gissa om jag längtar tills jag äger eget hus! Jag kommer typ måla, greja och göra om hela tiden. Drog på mig snickarbyxorna i alla fall och lekte Ernst ett tag. Jag älskar ”mitt” hus… det är lite att göra men det är så mycket kärlek och hem i det att ALLA som satt sin fot här känner sig hemma. Precis som jag vill ha det.

Utanför min dörr just nu… 

Sommar hos mig, vad innebär det? Jo, fullt hus med vänner ( till mig, till barnen, grannar… ja alla! ). Det är grillmiddagar fem av sju dagar, det är badrast ( sjön ligger två minuter härifrån och havet en kvart härifrån ). Det är kräftor, räkor, rosé och öppna dörrar.

Sommaren startar i maj och avslutas i september. Dessa månader lever jag fullt ut.

Jag njuter i varenda cell i kroppen och jag längtar nu mer än någonsin. Förra året missade jag massor för jag hade ett skräcksenario att försöka lösa och överleva. Denna sommar ska INTE få ha ett enda spår av det där. Det ska vara helt klart innan maj, det har jag gett mig fasen på och tagit in full styrka nu. Jag vill vara fri i sommar, fri och lätt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras