Nattens tankar

Så här är det, ibland får man tugga i sig verklighet och göra det som måstes. Framför allt när en nära människa behöver en. I natt är tredje natten jag inte sover. Men tar några timmars sömn i morgon bitti ( tack gode Gud för påsklov ). Men trött är jag, oj vad jag börjar känna mig sliten.

Efter sömnen i morgon tänkte jag hinna en sväng till gymmet . Påsklovet har krävt hemmaarbete så jag känner riktigt hur kroppen längtar efter styrketräning. I morgon tänker jag mage, rygg och armar som fokus. Det är ju fredag och då gör man något som är favoriten på gymmet.

Jag vet, jag brukar säga att ben och mage är favoriterna i träning MEN jag har gjort en upptäkt med vad jag gillar ( och inte gillar ).

Det stämmer att jag gillar att träna ben men då är det mångreps och kroppsvikt som gäller. Så fort jag blandar in vikter blir benträning helt plötsligt inte alls så roligt. Vad gillar man och vad gillar man inte?

Nästa veckas VLOGG … ja, lite dramatik blir det.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras