VLOGG. Benträning som GÖR skillnad

Ben, fantastiska stora muskler som påverkar hela kroppen om de tränas rätt. Varför? Jo, för att det behövs bålstyrka, balans och helhet när benen tränas. Det är det som är det fina med att klämma in dagligen eller varannan dags-träning när det kommer till träning av benen. 

Här kommer ett program som ger bred spridning i benmusklerna och en härlig känsla av att ha ” fångat ” hela benen i träningen. ( Titta noga i slutet, benen skakar verkligen ). Idag körde jag denna rundan 3 gånger som uppvärmning till gymmet. Du kan göra samma eller använda programmet hemma. Är du inte så ofta och tränar ben idag så kanske du kan starta varannan dag. Men kom ihåg, öka successivt för detta program bygger starka och säkra ben. Inga vikter behövs och det handlar om att göra övningarna en efter en i olika antal varv. 3 till 5 varv beroende på hur aktiv du är idag. Elit eller nybörjare, alla bör ha lite gen-vikts-träning varje dag. Vår kropp är byggd för att användas, glöm aldrig det. ÄNJOJ!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras