Ut med det gamla, in med det nya!

Här sitter jag i kaoset och sorterar. Han sa att nu får det vara nog, nu är det dags att göra sig av med gammalt och skapa plats till nytt. Sen gick han ner och rev upp hela källaren där jag hamstrat som en horder. Minnen, ”bra att ha”-saker, kläder och andra saker som , ja, jag har ingen förklaring. Jag är stum… så jag jag gjorde som han sa. Mitt vardagsrum blev ett krigsfält och jag fick en kväll på mig att sortera ut det jag verkligen ville spara.

Nu kan jag så här i efterhand erkänna att jag kanske hade en aning om att sa 10% av grejerna där nere var, resten hade jag aldrig saknat om han bara slängde det. Så likt en skolhungrig unge satt jag tyst och gjorde mina uppgifter. I morse drog jag ochade gympa ( dans ) med en klass sexor i Uddevalla och Jocke lastade saker och körde till soptippen. Ut med det gamla, in med det nya! Hela mitt liv fungerar så just nu och jag faller i det nya. Faller som om jag hoppat ut ur ett flygplan och njuter av luftdraget som sliter i kläderna.

Klassen jag var och körde för var som vanligt hur coola som helst. Jag och min partner in crime Natalie hade så kul! Barn är verkligen det roligaste som finns och dessa uppdrag ger en riktig pepp. ( De ville att vi skulle komma tillbaka så hojt till skolor! Vill ni har lektionen – rörelse till musik fixade? Maila mig: mindbymilla@gmail.com ). 

Nu ska jag fortsätta att sortera.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras