VLOGG-söndag

Nytt inslag på bloggen som jag tänkte se om det gick hem. Jag vill jobba mer med ljud och bild från och med nu. Så jag smygbörjar med att släppa några här och se hur det blir. Man måste testa, eller hur? Nu har jag väldigt påhittig familj också så jag kan redan skvallra om du att det blir lite inslag av detta också.

https://youtu.be/526d4D7ftUU

Så vi startar så här men jag skulle bli jätte glad om du som läser bloggen ville kommentera lite om vad du vill se. Tips? Något specifikt? Jag kan babbla på i evigheter. I alla fall ska det bli ett roligt nytt inslag här ( och mer är på gång ).

Tysta dagarna är inte bara eländiga, de är ganska effektiva i processen att utvecklas också. Nu i två veckor ska jag typ bara vara hemma och jobba. Locka fram lite nytt och boka in fler träningsdagar. Nu mer en medarbetare men det håller jag hemligt en stund till.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras