En helg på SPA!!!

Jag visste att vi skulle träffa några av våra bästa vänner i Göteborg och fira st patrick’s day. Det hade vi pratat om, men tidigare i veckan så säger min fantastiska man att vi ska bo på hotell och hänga på spa både lördagen och söndagen! En tidig födelsedagspresent ( jag fyller i slutet av mars ). Så, denna helg kopplades ALLT bort och vi njöt av ledighet och avslappning i mängder.

Lördag morgon åkte vi till gymmet och startade dagen där. Han hjälpte mig med träning av övre delen av ryggen. Där är ett ställe jag verkligen behöver hjälp med. Han är grym på styrketräning och är väldigt väldigt noggrann med kontakt och utförande. Så idag så här två dygn efter känner jag en välbekant jämn träningsvärk just där jag bad om hjälp.

Från resan till Irland i somras. Jag tog inte så mycket bilder denna helgen då telefonen var undanlagd. Vi har så jäkla kul när vi gör saker ihop vi två. Jag längtar så tills jag få ta med honom ut på mer resor.

EN bild fick jag dock. Jocke älskar verkligen Harry Potter, på riktigt. Det finns nog ingenting han inte vet om filmerna. Han ser extramaterial, har lyssnat på böckerna kanske 7 gånger och sett dokumentärer. Så när vi hittade denna fåtölj som skrek Harry Potter stil så var jag tvungen. GULLIGA!!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras