Träningsflow och bästis med min egen kropp.

Vad skönt det är. Träningsrus kan infinna sig på så många olika sätt och jag befinner mig i ett just i detta nu. Trots en bestående träningsvärk från topp till tå så är jag som i ett kärleksrus – till min egen kropp. Den svarar snällt på alla mina önskningar och idag, fredagsträningen gjorde jag lite av varje. Lite tyngre styrketräning, dans, Yoga och core. Tog tid på mig på det fantastiska gym jag tränar på i Tanum och njöt verkligen av att locka fram kontakt i varenda liten balansmuskel. Lånade salen och dansade jazz balett. Ja, jag njöt! Njöt av att vara stark.

När den nya styrkan lagt sig så tror jag att det kan vara en helt ny nivå. Min rörlighet behöver jobbas på, visserligen. Men det är inga problem. Det roliga med att träna just rörlighet är att det går ganska snabbt att öva upp den.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras