Fredag och företagare

Helgen stundar, det är barnhelg och det betyder att alla samlas i huset på växtkusten. Fullt ös blandas med mys. Ljuvligt!

Oavsett om det är lite jobbuppdrag på helgen så är fredag en av mina favoritdagar, ett avbrott och en skvallrande känsla av ledighet. God mat, umgås, skratta. Fredagsjobbet består av jobb på förmiddagen. Stora koppar kaffe, pyjamas ( älskar att vara egenföretagare ) bokföring eller kontorsjobb.

Jamenduvet… ringa och boka lokaler, skissa på manus, skapa tjänster, fila på de tjänster som finns. Det finns att göra och just i min bransch handlar det verkligen om att forska i vad som fungerar. Just nu sitter jag med en ganska svävande idé jag behöver knyta ihop ordentligt. Kan verka luddigt och jobbigt men detta är vad jag går igång på. – HUR gör jag produkten användbar? Jag vill ha tydliga arbetssätt men samtidigt ska denna tjänst / produkt vara innovativ och slagkraftig.  Är förresten snart helt klar med mitt företags hemsida: M.I.L.L.A.mind

Småsaker kvar ( och jag bråkar med att få bort fliken ”nyheter” som envisas med att finnas med två gånger ). Tro mig, i min person har detta varit en utmaning. Jag jobbar med människor – inte teknik, av en anledning. Snart ska jag anställa någon som sköter sådant åt mig. En assistent. Nu listar jag ut och lär mig saker själv så du kan ju gissa hur många high fives blandat med svordomar som blandas här vid mitt bord.

Dock älskar jag det av hela mitt hjärta. Att se saker växa, att se människor utvecklas och att se nytänkande omfamnas med nyfikenhet. Detta är det bästa jobbet i världen. Samtidigt som jag har mer tid hemma, att jobba smart är inte att jobba överdrivet mycket.

Nu ska jag skriva en inköpslista. Ska fota recept till ett kommande projekt OCH håll utkik. Snart kan du boka biljett till en träningsdag med mig och en av mina favoritmänniska.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras